Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare:
Se poate declara sediul social la domiciliul legal al unuia dintre asociati nefiind proprietar - acesta a fost luat in spatiu cu ani in urma, proprietarii au decedat, mostenitorul este plecat din tara si probabil nu va dori sa isi dea acordul.
M-am gandit la un contract de comodat...?! La adresa in cauza mai are sediul un srl fara activitate.
Multumesc.
Contractul de comodat il poate incheia numai proprietarul.In contractul de comodat, pentru a se evita neplacerile unor verificari, fiecare SRL trebuie sa aiba spatii distincte cuprinse in contract, cu destinatia de sediu social pentru fiecare.
Asociatul are domiciliul, dar sub ce forma locuieste la adresa?Chirias?Si un contract de subinchiriere trebuie sa aiba acceptul proprietarului.
Stiu ca a mers la politie, cu proprietarul si pur si simplu a dat declaratie ca o primeste in spatiu ca fiindu-i nepoata. este vorba de sora mea.
nu are nici un contract de inchiriere. Cat priveste spatiile distincte acestea exista, este vorba de o casa cu trei camere. Am inteles, deci nu se poate decat cu acordul proprietarului, doar un proprietar poate incheia contractul de comodat..... iar acesta in cazul meu.... nu e pe nicarieri.....
Sediu srl
florink
buna seara! as avea o intrebare... Eu inca locuiesc inca cu parintii intr-un apartament cu 2 camere. Mama are pe adresa actuala o autorizatie de PFA; ... (vezi toată discuția)