avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa cu suspendare/Cazier Judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa cu suspendare/Cazier Judiciar

Buna ziua
In anul 2005(octombrie) am primit o pedeapsa de 1 an si 6 luni cu suspendare pentru complicitate furt.As dori sa ma angajez si printre cerinte se afla si cazierul judiciar .Ma intereseaza daca mai apare "patat" si unde ma incadrez la reabilitarea de drept sau cea judecatoreasca.Si daca nu mai locuiesc in orasul respectiv si nu am nici viza de flotant si nici buletin din actualul oras se poate ridica cazierul judiciar din orasul actual?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: catalin1108 , utilizator 17:21, 20 Mai 2011
Va incadrati la reabilitarea de drept , iar la aceasta ora cazierul ar trebui sa fie curat, intrucat au trecut 3 ani si 6 luni.Pentru a putea scoate cazierul dn alta localitate decat cea de domiciliu v-ar trebui viza de flotant, insa, puteti imputernici pe cineva din orasul de domiciliu sa va ridice cazierul.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
ContSters181996, utilizator
Va multumesc mult pentru timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog din suflet ajutati-ma sunt debusolat!!!! ContSters74639 ContSters74639 In anul lui 2006 cam pe la sfarsitul luni aprilie am facut un accident de toata frumusetea fara a poseda Permis de Conducere! in Luna August a aceluiasi an am ... (vezi toată discuția)
Cat timp am cazier daca am fost condamnat cu suspendare? valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna seara daca am o pedeapsa cu inchisoare cu suspendare pt alcol la volan peste limita legala si mia dat 6 luni cazierul este patat doar astea 6 ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)