avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto anuala la primarie!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto anuala la primarie!

Am luat numere rosii anul trecut in aprilie, platind si o chitanta la primaria de domiciuliu la eliberarea setului 2 de numere rosii. Abia in decembrie am inmatriculat masina definitiv in Romania. Intrebarea mea este: Ce impozit platesc la primarie pe anul 2010 pt masina? Doar cel corespunzator pe luna decembrie 2010 sau platesc din aprilie 2010?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:42, 20 Mai 2011
Buna ziua !
Fiind luat in evidenta la primarie in luna aprilie, veti plati impozitul aferent incepand cu luna aprilie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal la inmatricularea unui autoturism care nu a fost inscris pe rol eugenpn eugenpn Am cumparat din Germania si introdus in tara la mijlocul lui octombrie anul trecut un autoturism. Stiam ca nu o sa am nevoie de el decat 1-2 luni (stiam ca am ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? dacian22 dacian22 o sa incep cu inceputu in urma cu ceva tinp mi-am achizitonat un autovehicul din starinatate masina fiind in romania ...am facut contractu tot toate bune ... (vezi toată discuția)
Impozit pe numere roșii la primărie!!! am avut scoase numere roșii de 3 ori la o mașina in 2013 și ... Florin_Tof Florin_Tof Am scos numere roșii de 3 ori la o mașina in 2013 și acum primăria îmi cere impozit și penalități de peste 2000 de lei, pe anii din urma! Atunci când ... (vezi toată discuția)