avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Impozit pe numere roșii la primărie!!! Am avut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Impozit pe numere roșii la primărie!!! Am avut scoase numere roșii de 3 ori la o mașina in 2013 și ...

Am scos numere roșii de 3 ori la o mașina in 2013 și acum primăria îmi cere impozit și penalități de peste 2000 de lei, pe anii din urma!
Atunci când am scos numerele mi s a cerut o chitanța de la primărie și m au taxat și pe o luna de impozit de fiecare data când am cerut acea chitanța!
Cei de la primărie nu au un număr de înmatriculare sau serie de șasiu in evidentele lor, ci doar capacitatea motorului!
Și totuși îmi trimit somații de plata!

Menționez ca mașina nu a fost niciodată înmatriculata definitiv in România, și am dus o la dezmembrări când au expirat numerele roșii.
Consider ca m au impozitat abuziv, deoarece am înțeles ca nu trebuia sa plătesc impozit deloc, pt numere roșii nu se plătește așa ceva!
Nu mai am nimic sa dovedească faptul ca am dus o la dezmembrări.
Ce pot face?
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
Florin_Tof, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata impozit masina second hand adusa din strainatate starsone starsone Buna ziua Am avut o masina adusa din afara tarii. Ca sa scot nujmere rosii, politia a cerut fisa de inmatriculare cu luare in evidenta la primarie. Am fost, ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)
Înregistrare masina primarie viorelv viorelv Dacă s-a cumpărat o masina cu numere rosii , vanzatorul a dat fiscal cumparatorul a mai scos numerele rosii in continuare , adica cat prevede legea ,avand ... (vezi toată discuția)