avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înregistrare masina primarie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înregistrare masina primarie

Dacă s-a cumpărat o masina cu numere rosii , vanzatorul a dat fiscal cumparatorul a mai scos numerele rosii in continuare , adica cat prevede legea ,avand de gand sa inmatriculeze masina dar a suferit un accident .A vandut masina avariata la o alta persoana care a spus ca o cumpara sa o faca sau sa o dezmembreze , fara sa solicite fiscal de la cel care a scos ultimul numere rosii fiind incheiat doar contract vanzare , a treia persoana care a cumparat masina o face si o vinde dar nu are fiscalul pentru ca nu la cerut ,masina figureaza cu numere rosii la persoana care a accidentat-o , ultimul vinde masina fara fiscal ,iar a patra persoana vrea sa o inmatriculeze cine trebuie sa dea fiscalul, va rog sa- mi raspundeti?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:59, 2 Martie 2019
Simplu. Cine o are acum la primărie scoate fiscal către cel ce a cumpărat-o.
Auto cu numere rosii nu se trece la primarie!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cine te-a mințit? O cunoștință se ocupa cu asa ceva. Fiecare proprietar care a scos numere roșii trebuia sa o treacă la primărie. La înmatriculări o sa ceara fiscalul între cel care a scos și cel care o deține. În cazul de fata sunt mai mulți.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este obligatoriu ca persoana care solicita numere provizorii sa prezinte la SPR documente emise de administratia fiscala teritoriala care sa dovedeasca ca auto se afla notat pe rol fiscal pentru care se achita obligatii la buget

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare auto viorelv viorelv In luna decembrie un prieten a vandut o masina avariata cu numere provizorii care au fost scoase pe numele lui , a încheiat cu cumpărătorul un contract de ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat inmatriculare fara certificat fiscal escurf escurf Buna ziua, am in autovehicul,inmatriculat in 2013,timbrul de medium platit,anul Avesta am schimbat caroseria,am facut demersurile legale la Registrul auto,am ... (vezi toată discuția)