In luna decembrie un prieten a vandut o masina avariata cu numere provizorii care au fost scoase pe numele lui , a încheiat cu cumpărătorul un contract de vanzare cumparare, vanzandu-i masina dar fără sa- i dea fiscalul , deoarece cumpărătorul a spus că dezmembreaza masina si nu-i trebuie. După un timp , cateva luni cumpărătorul l-a sunat si a spus că-i trebuie fiscalul dar că nu mai are contractul de vanzare si i-a cerut prietenului meu sa incheie un nou contract cu o alta data si prietenul meu sa meargă la primarie sa scoată fiscalul.Se poate încheia un nou contract sau prietenul meu este indreptatit sa nu-i dea fiscalul cumpărătorului?
In ce conditii a incheiat contractul de vanzare cumparare vehicul in lipsa certificatului fiscal?
Daca prietenul in baza contractului de vanzare cumparare a radiat auto de pe rolul sau fiscal,nu mai poate solicita certificat fiscal deoarece in evidente nu mai figureaza drept proprietar al vehiculului instrainat
Prietenul meu A incheiat doar contractul vanzare cumparare cu cumparatorul nu i-a dat fiscalul deoarece cumpărătorul a spus că nu-i trebuie deoarece auto era a variat si a spus că o sa- l dezmembreze ,auto cu numere rosii fiind pe prietenul meu care nu a radiat autoturismul, numerele provizorii nu mai sunt valabile ,iar cumpărătorul vrea sa inmatriculeze auto si ii trebuie fiscalul, prietenul este obligat sa-l dea
Prietenul meu A incheiat doar contractul vanzare cumparare cu cumparatorul nu i-a dat fiscalul deoarece cumpărătorul a spus că nu-i trebuie deoarece auto era a variat si a spus că o sa- l dezmembreze ,auto cu numere rosii fiind pe prietenul meu care nu a radiat autoturismul, numerele provizorii nu mai sunt valabile ,iar cumpărătorul vrea sa inmatriculeze auto si ii trebuie fiscalul, prietenul este obligat sa-l dea
Probleme acte masina
atomix60
Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)