Buna seara!Sunt profesor debutant, absolventa a facultatii in anul 2010.In iulie 2010 am obtinut un post de suplinitor pt anul 2010-2011 de limba romana, in urma participarii la examenul de titularizare din iulie 2010 cu nota 8.65. Am fost repartizata la 2 scoli din doua sectoare diferite cu nr de 12, respectiv 8 ore. Intre timp am ramas insarcinata, urmand a naste in jurul datei de 15 septembrie 2011. Ca urmare a noii legi a educatiei si a nr mic de copii, catedrele au fost restranse, ramanand cu 9 respectiv 5 ore propuse pt continuitate. Dupa depunerea cererilor de continuitate, la scoala cu 9 ore prin pretransfer au fost ocupate de un titular, ramanandu-mi doar cele 5 ore. URMEAZA INTREBARILE . pe 31 august mi se incheie contractul de munca.ce pot face pentru a putea beneficia de concediul de crestere a copilului in cazul in care voi naste in jurul datei de 15 septembrie iar in sedinta, cu nota din 2010 nu voi mai gasi ore?ce solutii as avea? daca nu voi lua ore nu va fi un gol in cartea de munca?ce solutii as avea pentru a beneficia de concediu pt cresterea copilului?astept raspuns urgent
1. La 31.08.2011 c.i.m. va inceta de drept , fapt ce va da posibilitatea de a intra in somaj.
2. Din somaj puteti intra in CCC ... se suspenda somajul si se intra in CCC , urmand ca la terminarea CCC sa reintrati in somaj. In acest caz, concediul de maternitate il depuneti la A,J.O.F.M.
1. Chiar daca nu veti reusi sa va inregistrati la Agentia de Somaj (punem raul in fata) certificatele medicale pentru prenatal si post natal vor fi platite de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.
2. Va prezentati la CJAS cu decizia de incetare a CIM si cu certificatele medicale. Apoi intrati in CCC.
Concediu prenatal
roxana09
in cazul in care societatea isi suspenda activitatea mai pot introduce concediu prenatal? am 27 de saptamani de sarcina, iar societatea urmeaza sa isi suspende ... (vezi toată discuția)