avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... onorariu avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

onorariu avocat

stie cineva cat ar putea fi onorariul unui avocat la un proces ptr dezbaterea mostenirii? e vb de o casa batraneasca la tara si ceva pamant. dar de av Finica Ciprian din Bacau stie cineva?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 22:24, 20 Mai 2011
contactati un avocat pentru a va clarifica speta. cat despre avocatul despre care doriti referinte, cautati pe google, poate va lamuriti, in vreun fel, stimata doamna.................... :)
multumesc.................
De regula onorariul pentru succesiuni este 10% din taxa de timbru.
Dar totul este negociabil.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
Marcel Mihalache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot renunta la un avocat care nu e ocupa de speta mea desi ... olga2011 olga2011 cum pot renunta la un avocat care nu e ocupa de speta mea desi i-am platit tot onorariu. nici macar n-a inregistrat dosarul.multumesc. (vezi toată discuția)
Onorariu avocați BogdanM88 BogdanM88 Cuantumul onorariului dat avocaților este limitat obligatoriu de vreo grilă, în funcție de anumite criterii? (obiectul dosarului, valoarea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune-neintelegeri intre mostenitori mariancristielena mariancristielena dezbaterea succesiunii,cand sunt doi mostenitori,si unul dintre ei nu este de acord cu inceperea succesiunii,si impartirea 50%- 50%,care este pasul de ... (vezi toată discuția)