avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizitare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizitare

Deocamdata nu am un program de vizitare stabilit. Actiunea v-a avea loc tocmai in septembrie, un timp foarte indelungat, timp in care mama copilului decide unde, cat timp, la ce ora sa ne intalnim, pentru cat timp si cine ma va "supraveghea", si este inflexibila in toate acestea. In plus, imi este imposibil sa comunic cu ea, deoarece nu exista argumente in conversatiile ci doar dorintele ei, majoritatea nejustificate, sau eventual lipsa unui raspuns. Nu imi da nici un fel de informatie precisa despre copil, ci doar raspunsuri imprecise privind sanatatea, vizite la medic, evolutia lui... Raspunsurile sunt de obicei..."copilul face bine" sau "copilul se comporta conform varstei" si alte afirmatii care nu sunt particulare fiului meu, saptamanii sau zilei in care intreb despre el ... Ce sa fac pana la proces?
Cel mai recent răspuns: gambit , utilizator 19:02, 21 Mai 2011
Incercati sa apelati la mediere in conformitate cu legea 192/2006. Poate aveti surpriza placuta daca doreste sa participe la asa ceva sa va duceti in toamna in instanta cu un acord de mediere in care veti negocia toate aceste probleme si pe care-l veti prezenta instantei care va da o hotarare respectand dorintele d-voastra. Invitatia pentru doamna cade in sarcina mediatorului, iar d-voastra puteti participa la o sedinta de informare gratuita facuta de orice mediator autorizat din Tabloul mediatorilor.
Promovati ordonanta presedintiala,avand ca obiect ''legaturi personale cu minorul'' ,aceasta ordonanta avand caracter temporar ,pana la ramanerea definitiva a sentintei judecatoresti .
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
andymaurul, utilizator
Am fost la protectia copilului unde trebuia sa se faca o mediere intre mine si ea. Intelegerea a fost sa nu venim reprezentati de avocati, dar ea s-a prezentat cu avocata, drept pentru care nu am putut media situatia. Refuza orice colaborare in cresterea copilului.
va multumesc pentru raspunsuri.
N-am stiut ca la protectia copilului trebuie sa vina si avocatii. Ei isi au rostul in sala de judecata.

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord vladandreiut vladandreiut V-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sotia mea vrea sa divortam de comun acord din mai multe motive. Eu sincer nu as vrea sa divortam si sa ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc moderator pentru iesire din indiviziune-in ploiesti? mieluu mieluu sint in proces ptr.iesire din indiviziune si am interesul sa termein repede.ceea ce justitia nu vrea,of course. ii las persoanei celalalte ce vrea,e vorba de ... (vezi toată discuția)
Partaj andra87 andra87 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Mama (in sfarsit) s-a hotarat sa divorteze. Au impreuna un apartament care e pe numele amandurora si o masina care e pe numele ... (vezi toată discuția)