avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plata penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plata penal?

Buna seara , pentru o sentinta penala care ar trebuii platita dar nui cunosc nici continutul nici suma care trebuie data? ce trebuie facut am mers la instanta de vreo 5 ori iar la arhiva nu am gasit aceasata sentinta spun ca nu a coborat jos ce trebuie facut astep sa vina acasa s-au ce pot face cum trebuie platita?????:hammer:
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 22:30, 20 Mai 2011
Pentru a putea studia o sentinta penala,formulati cerere la presedintele instantei care a dispus hotararea ,cu rugamintea de urgentare a redactarii sentintei

Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
goe_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Intrebare - redactare hotarare de divort qessaria qessaria M-am divortat anul trecut in 3 Decembrie 2013 si nici pina azi nu am primit decizia de divort .Am facut cerere sa-mi fie eliberata in regim de urgenta dar ... (vezi toată discuția)
In cat timp ar trebui sa vina sentinta judecatoreasca? DjStereo DjStereo Buna ziua am castiga un proces pentru o proprietate intelectuala pe data de 9 Iunie 2011 la judecatoria Bucuresti, procesul nu sa terminat definitiv si ... (vezi toată discuția)