avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit auto.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit auto.

Se da scenariul urmator : am un autoturism inscris atat la finante, cat si la politie, pe numele meu. Intocmesc un cotract de vanzare cumparare cu o a doua persoana si, in baza acestui contract, radiez masina de la finante. Mai departe niciunul din noi nu face nimic, eu continuand sa folosesc autoturismul.

La ce riscuri se supune fiecare din noi?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:49, 30 Mai 2011
In aceasta speta pierde cumparatorul. A dat banii si nu poate face orice cu masina, decat s-o foloseasca. Daca vrea s-o vanda peste un timp sau sa faca altceva cu ea tranzactia e nula.

E un tertip gasit de samsari si nu a fost nimeni interesat sa-l distruga.

Asta e cultura juridica a romanilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul auto mai scump decat masina Liviu Galea Liviu Galea Autoturismul romanesc ARO are cap. cilindrica de 3190 cmc si aproape toata lumea stie ca e folosit mai mult la munca campului. Pana de curand (2009) a fiost ... (vezi toată discuția)
Vandut auto cu cvc, radiat fiscal, dar neinmatriculat de cumparator. mircea_thegreek mircea_thegreek am vandut un autoturism audi, din 2003, care nu avea taxa platita si am convenit sa nu completez pe certificatul de inmatriculare rubrica \\"instrainat ... (vezi toată discuția)
Schimbare motor I.DanielMarius I.DanielMarius Bună ziua ! Intentionez că cumpăr un ARO 244. Impozitul ptr aceasta mașina e de ~ 4500 lei. Vreau sa înlocuiesc motorul de 3200 cmc cu unul până în ... (vezi toată discuția)