avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reparatii acoperis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reparatii acoperis

Am efectuat reparatii la un acoperis ,am inlocuit tabla.Cel care a efectuat reparatia nu mi-a dat niciun fel de factura desi a afirmat ca detine autorizatie,Dupa 2 luni cand a inceput ploile efectiv imi ploua in casa ca afara.L-am contactat dar a refuzat sa remedieze siutuatia si a mai cerut bani.Am martori in ceea ce priveste plata si suma pe care am platit-o .Am contactat alt mester dar a spus ca trebuie facuta din nou lucrarea intrucat este compromisa peste 70%.Deci trebuie sa cumpar alta tabla .Ce modalitati de constrangere am pentru a-mi recupera urgent sumele, pentru noua reparatie, deoarece el refuza?
Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 09:39, 21 Mai 2011
Nu ati precizat un aspect esential,executia acoperisului s-a realizat pe intelegere verbala sau ati incheiat contract cu obligatii si termene concret stabilite ?
Daca nu aveti contract de executie,nu aveti dovada plata executie,garantie si receptie la lucrare,va este greu sa sustineti si sa probati ca ati convenit termeni de calitate si garantie de care executantul nu s-a achitat
Eventual,daca apreciati ca detineti probe temeinice ,puteti formula plangere la politie sau la parchet
Intelegerea a fost verbala in fata martorilor,si el a garantat lucrarea cel putin 20 de ani ,acestea au fost cuvintele lui in fata martorilor cand s-a tocmit pretul,s-a dat avansul si restul intelegerilor.Totoadata a fost vazut de mai multi martori in timp ce executa lucrarea.Si tot martori i-am chemat si au vazut cum curge in casa.Plingerea pentru ce , adica in drept pe ce se intemeiaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o nelamurire in legatura cu garantia pentru urmatoarea ... Stefan91219 Stefan91219 Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu garantia pentru urmatoarea lucrare: Schimbare eternit cu tabla fara a se modifica structura sau forma ... (vezi toată discuția)
Contestare hotarare adunare generala asociatie de proprietari ruxyradu ruxyradu cum poate comitetul executiv al Asociatiei de proprietari sa refuze/ conteste o hotarare a adunarii generale? E vorba despre plata unor lucrari efectuate de un ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie la casa scarii danutz1978 danutz1978 Buna ziua , Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc care are de mult timp probleme cu hidroizolatia la casa scarii. . Din luna septembrie , cand au inceput ... (vezi toată discuția)