Buna ziua,
Am avut miercuri un recurs iar joi am gasit pe portaljust.ro ca am castigat recursul si am dreptul la cheltuieli de judecata.
Cum procedez in continuare ? Astept acasa hotararea de la recurs sau pot samerg direct la executor ?(am primit o informatie ca de la instanta de recurs nu mai primesti acasa hotararea)
asa este, hotararea ultima nu se comunica. urmariti de la arhiva daca hotararea este redactata si solicitati copie dupa ea. Apoi, se formuleaza o cerere de investire la prima instanta, pentru obtinerea titlului executor. Dupa aceste demersuri va puteti adresa executorului judecatoresc.
dupa redactarea deciziei din recurs solicitati legalizarea acesteia si apoi incercati prin intermediul unei notificari ca partea adversa sa vi le achite de buna-voie; scutiti astfel anumite cheltuieli; daca nu doreste sa le plateasca atunci solicitati investirea cu titlu executoriu a hotararii si mergeti la un executor.
avocat Cristina Popescu
multumesc mult pentru raspunsuri .....o singura intrebare as mai avea - la care arhiva trebuie sa cer copie ? unde a avut loc recursul sau la instanta de fond ?
Hotarare definitiva
ioasaf
Buna ziua !
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu pasii care trebuie urmati pentru ca o hotarare judecatoreasca sa ramana definitiva.
In urma unui proces ... (vezi toată discuția)