avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate beneficia din nou de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate beneficia din nou de somaj?

Buna ziua ,am rugamintea daca se poate sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema :matusa mea a beneficiat de somaj 9 luni si 3 luni prelungire ,a fost rechemata la acelasi loc de munca cu un contract pe perioada nedeterminata,acum vor sa o trimita din nou in somaj (luna aceasta implineste 1 an de cand a fost rechemata la acelasi angajator ).Din punct de vedere legal este in regula ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:27, 21 Mai 2011
daca a lucrat min 12 luni sigur ca da, dar sa intrebe la Agentie pt orice eventualitate
1. Nu am inteles ce ar trebui sa fie in regula (!?).
2. Daca are 12 luni lucrate fara intrerupere la ultimul angajator poate beneficia iar de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa expirarea unui contract pe durata determinata kurti kurti Buna seara,am o intrebare am lucrat 7 luni fara intrerupere la o firma cu contract pe durata determinata.Inainte de aceste 7 luni am lucrat la alta firma. Am o ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediul medical alinasv alinasv Buna, Sunt in concediu medical de 3 luni. Punctul de lucru unde am lucrat s-a inchis iar colegii mei au fost dati in somaj. Eu am fost in concediu postnatal ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj simaalex simaalex Un prieten bun a lucrat pana anul trecut apoi a intrat in somaj timp de trei luni, dupa care a fost reangajat la aceasi firma care a primit comunzi, timp de 9 ... (vezi toată discuția)