in urma divortului nu am facut partajul,momentan sanatatea nu mi permite(neoplasm),am si un copil care mi-a fost incredintat;ce sperante imi pot face macar ca sa pot decala partajul,d.p.d.v.legal macar?
multumesc!
Nu este cazul sa va faceti probleme.Partajul nu este conditionat de divort, adica nu este nstituit vreun termen , astfel incat veti putea initia procesul si ulterior , sau poate reusiti si calea pentru a va imparti bunurile comune fara a ajunge in instanta.
Poate sotul nu are intelegere in ceea ce va priveste pe d-voastra, dar poate altcineva reuseste sa creeze o punte in vederea comunicarii intre d-voastra si sot. In principiu, daca apelati la mediere aceasta este rolul mediatorului sa faciliteze partilor comunicarea! Greul cade pe mediator si nu pe d-voastra! Daca nu reuseste nici el, atunci singura calea este numai instanta intr-adevar!
Divort, partaj
eva2014
Buna ziua!
As dori sa stiu daca in cazul divortului exista o cale prin care sa se evite achitarea comisionului de 3 % din bunul ce urmeaza sa fie impartit ... (vezi toată discuția)