pai da....e corect ce zice parchetul, insa eu la fond nu trebuia sa scot nimic din buzunar..
acum, daca cer admiterea, obtin o pedeapsa mai usoara, respectiv amenda..cu consecintele ce decurg, daca cer respingerea..e ..ceea ce am scris mai sus..
ideea e../intrebarea... daca eu, aparator, apar legalitatea, respectiv interesul general si urmaresc aplicarea unei sanctiuni penale mai usoare( amenda penala care nu imi convine, evident si care vizeaza pedeapsa si individualizarea si nu modaliattaea de executare sau apar un interes privat, solicitand respingerea, cum ca chiar mai grea pedeapsa de la fond, respectiv inchisoare -modalitate ...cu suspendare, imi convine..
Cu alte cuvinte in situatia castigarii recursului fata de eventuala solicitare a mea de admitere ce o sa intrebe clientul..Am castigat mai mult si tre sa mai dau 10, 20 de mil sau cat o fi...si am si decaderi mai mari, respectiv in loc de termen de reabilitare de 2 ani plu 6 luni, am un termen de 3 ani si unul de 2,6ani pentru reabilitare..:)
deci?
m-am hotarat ce solicit:
admiterea recursului parchetului, iar pe fond, judecand sa-l respinga ca ma prejudiciaza:D
in subsidiar, admiterea recursului parchetului, aplicarea unei amenzi...cu suspendarea conditionata a executarii acesteia:)
iata solutia data ..am avut termen vineri:)
Data Detalii
22/04/2011 Încheiere
Solutie: lipsă de apărare
20/05/2011 Soluţionare
Solutie: Dec. 1151/Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria sector...Bucureşti. Casează în parte, sentinţa penală atacată şi rejudecând în fond: Descontopeşte pedeapsa rezultantă de 6 luni închisoare, aplicată de către instanţa de fond, în pedepsele componente, de 6 luni închisoare, aplicată pentru infracţiunea prevăzută de art. 215 alin. 1,2 şi 3 Cod penal, rap. la art. 74 alin. 1 lit. a şi art. 76 lit. c, cu aplic. art. 3201 alin. 7 Cod procedură penală şi o lună închisoare, aplicată pentru infracţiunea prevăzută de art. 291 Cod penal, rap. la art. 74 alin. 1 lit. a şi art. 76 lit. e Cod penal, cu aplic. art. 3201 alin. 7 Cod procedură penală, pe care le repune în individualitatea lor. În baza art. 291 Cod penal rap. la art.74 alin. 1 lit. a Cod penal, în referire la art. 76 lit. e teza a II a Cod penal, cu aplicarea art. 3201 alin. 7 Cod procedură penală,condamnă pe inculpata.............. la pedeapsa de 50 lei, amendă penală. În baza art. 33 lit. b Cod penal şi 34 lit. d Cod penal, aplică inculp... pedeapsa de 6 luni închisoare.Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale. Onorariu parţial avocat oficiu, de 50 lei se va avansa din fondul M.J. Definitivă.