in 2008 am inchiriat un imobil pe o perioada de cinci ani.in fiecare an am avut probleme cu canalizarea pe care proprietarul le rezolva prin diferite improvizatii.tin sa mentionez ca in canalul de deversare a resturilor menajere din curtea mea patrunde si o teava din curtea vecinului.teava acestuia este de 160 iar cea de deversare in strada este de 110,acest fapt ducind la infundarea canalului si la un miros pestilential pe timpul verii in curtea acestui imobil in care locuiesc.anul acesta s-a intimplat iar sa se infunde canalul.am facut o sesizare la apa canal in comuna in care locuiesc iar acestia au venit ,au luat la cunostinta si au spus ca nu tin de ei si ca vor inainta sesizarea mea la juridic si ca voi primi un raspuns in30 zile.numai ca eu am canalul plin si imi iese mizeria in casa.la intrebarea mea ce sa fac?/,acestia mi-au raspuns ca ce pot.singura solutie ce mi-a venit in cap afost sa curat canalul si sa infund teava vecinului pentru a-l obliga sa-si faca propriul canal.eu nu stiu ce intelegere a avut cu proprietarul sau daca are aprobare pentru teava din curtea in care locuiesc,cert este ca in lipsa mea vecinul a intrat in curte sarind gardul si a destupat teava buclucasa.ce m-a siderat a fost tupeul lui de a patrunde intr-o curte straina in lipsa celor ce locuiesc de drept acolo.tin sa mai mentionez ca eu platesc toate taxele pentru imobil.absolut toate. oare asta nu inseamna violare de domiciliu chiar daca poate el are acte pentru imrovizatia lui de canalizare?/??
,,...eu nu stiu ce intelegere a avut cu proprietarul sau daca are aprobare pentru teava din curtea in care locuiesc...''
Te descurci singur :)! Rezolva-ti ,,nedumerirea'' de mai sus si apoi revin-o !