avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariul minim si coeficientii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariul minim si coeficientii ...

dupa 01.01.2011 ,contractul colectiv de munca la nivel national 2007-2010 isi inceteaza valabilitatea...d-stra la ce salariu minim aplicati si ce coeficienti ???
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 22 Mai 2011
Salariul minim pe economie este 670 lei.

De la 01.01.2011 nu mai avem CCMN, iar dupa intrarea in vigoare a Legii dialogului social, ClM se negocieaza la nivel de unitate sau la nivel de sector de activitate. In prezent este CCM la nivel de ramura de activitate in vigoare care prevad coeficienti de ierarhizare.

madymary33 a scris:

dupa 01.01.2011 ,contractul colectiv de munca la nivel national 2007-2010 isi inceteaza valabilitatea...d-stra la ce salariu minim aplicati si ce coeficienti ???
multumesc.


Va puteti raporta la ccm la nivel de ramura de activitate aplicabil angajatorului pentru a stabili coeficienti de ierarhizare ... de asemenea, acestia pot fi stabiliti si in R.I. al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca la nivel national ion_vasilescu ion_vasilescu Va rog sa-mi spuneti daca Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pentru anii 2011 - 2014 a fost aprobat. (vezi toată discuția)
Coeficienti de ierarhizare 2013? hgabi hgabi Prin intrarea in vigoare a Legii Dialogului Social (Legea nr. 62/2011), s-a renuntat la contractul colectiv unic la nivel national. Astfel acei coeficienti de ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)