relly77 a scris:
Tocmai aici e problema, ca Asociatia mi-a zis ca daca cineva sta mai mult de 15 zile atunci se trece o persoana. Cum persoana care trece pe la apartament e mama mea, visita consta in 4-5 zile pe luna, visita care dureaza o ora. Eu cum pot acuma demonstra ca nu a stat nimeni in apartament si el a trecut nejustificat o persoana la intretinere?
Va multumesc mult
dar el cum demonstreaza ca mama dvs a stat mai mult de 15 zile lunar acolo ? :-/
oricum, mama dvs are un domiciliu stabil. daca sta la bloc, problema ar trebui sa se rezolve printr-o adeverinta de unde locuieste la bloc, prin care sa ateste ca locuieste acolo.
in afara de asta, daca inainte de a pleca din tara ati depus o cerere de scoatere a dvs si a sotului de la intretinere pe motivul plecarii din tara, aceasta tine loc de DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE , administratorului sau presedintelui revenindu-i sarcina de a demonstra ca acolo locuieste o persoana mai mult de 15 zile. asta nu se poate decit prin legitimarea de catre politie in decursul diminetilor celor min 15 zile, sau (eventual) sa stea linga usa si sa contorizeze cind vine si cind pleaca de la apartament mama dvs
aceeasi problema o am si eu cu noul presedinte, caruia i-am facut o contestatie la intretinerea pe luna in cauza, pe care nu a binevoit sa o primeasca din cauza ca nu eram eu proprietarul, ci mama mea. de asemenea, nu a binevoit sa o primeasca nici macar cind am trimis-o recomandata, prin posta, fiind avizat si reavizat de posta dupa ce nu a vrut sa o primeasca personal, fapt ce mi-a fost confirmat de postarita. in temeiul acesteia, precum si cu inregistrarea discutiei cind nu a vrut sa imi primeasca cererea la biroul asociatiei, voi depune o reclamatie la primarie, biroul de relatii cu asociatiile de proprietari, iar apoi, dupa vacanta judecatoreasca, voi actiona asociatia in instanta. ;)