avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Care este raspunderea debitorului , in cadrul unui proces de insolventa cand se cere de catre instanta o expertiza contabila dar debitorul nu da actele contabile expertului sau le da partial pentru a nu se putea intocmi expertiza?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:33, 22 Mai 2011
atragerea raspunderii persoanale a fostului administrator si sesizarea organelor de cercetare penala, art. 138 si 143 din legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atragere raspundere personala irinuca21 irinuca21 Buna ziua! Puteti sa imi explicati si mie ce presupune atragerea raspunderii personale ( in calitate de administrator al unei societati in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de declarare a starii de insolvabilitate fredica_2001 fredica_2001 Buna ziua, Intrebarea mea ete legata de termenul in care se poate cere atragerea raspunderii patrimoniale. La data de 25.11.2009 s-a incheiat de catre ... (vezi toată discuția)
Inchiderea procedurii simplificate a insolventei ginacoseru ginacoseru BUNA ZIUA TUTUROR! am nevoie neaparat de cateva sfaturi! lucrez la o societate care distribuie materiale de constructii. unul din clientii noastri (o societate ... (vezi toată discuția)