Am depus dosarul acum un an si cateva saptamani, am primit ordinul de plata mi-am deschis un cont dupa cum au spus...SI BANI DIN PARTI...ar fi cazul sa apelam la organismele Europene nu credeti, ca ne-am implicat in cea mai mare tzapa posibila ne alegem cu harti doar ata, nici macar un raspuns
Am bagat bani in notari, acte etc...pt retrocedare bani munciti nu furati .
Varujan Vosganian este unul din cei ce carmuiesc acest joc piramidal.
Banuiesc ca banii care trebuiesc sa revina despagubitilor o despagubesc pe Angela directoarea FP in ziua de salar (17.000 euro/luna salar are-240.000 euro/an)
E normal sa nu se faca plata in termenul legal de 1 an de zile specificat in ordinul de plata emis chiar de ei?
Institutia ANRP trebuie sa fie transparenta sa respecte regimul functionarilor publici conform legilor in vigoare.
Pentru a determina transparenta acestei insitutii de tip comunist va rugam sa contribuiti cu raspunsuri si semnaturi.
Site-ul web
[ link extern ] /
este inchis si in acest moment, nu mai exista nici un fel de transparenta acum nici macar cat era pana acum...
Numerele de telefon sunt aproape fictive cei care raspund la telefon neoferind informatii despre stadiul lucrului, treaba ce era realizata pana nu de mult de catre site-ul web.
Nu este posibil ca o reforma a unui website sa dureze luni de zile ESTE BATAIE DE JOC la adresa cetatenilor Romani !!!