avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bani ANRP Probleme Fond Funciar, retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bani ANRP Probleme Fond Funciar, retrocedare

Am depus dosarul acum un an si cateva saptamani, am primit ordinul de plata mi-am deschis un cont dupa cum au spus...SI BANI DIN PARTI...ar fi cazul sa apelam la organismele Europene nu credeti, ca ne-am implicat in cea mai mare tzapa posibila ne alegem cu harti doar ata, nici macar un raspuns
Am bagat bani in notari, acte etc...pt retrocedare bani munciti nu furati .
Varujan Vosganian este unul din cei ce carmuiesc acest joc piramidal.
Banuiesc ca banii care trebuiesc sa revina despagubitilor o despagubesc pe Angela directoarea FP in ziua de salar (17.000 euro/luna salar are-240.000 euro/an)
E normal sa nu se faca plata in termenul legal de 1 an de zile specificat in ordinul de plata emis chiar de ei?

Institutia ANRP trebuie sa fie transparenta sa respecte regimul functionarilor publici conform legilor in vigoare.
Pentru a determina transparenta acestei insitutii de tip comunist va rugam sa contribuiti cu raspunsuri si semnaturi.
Site-ul web [ link extern ] /
este inchis si in acest moment, nu mai exista nici un fel de transparenta acum nici macar cat era pana acum...
Numerele de telefon sunt aproape fictive cei care raspund la telefon neoferind informatii despre stadiul lucrului, treaba ce era realizata pana nu de mult de catre site-ul web.
Nu este posibil ca o reforma a unui website sa dureze luni de zile ESTE BATAIE DE JOC la adresa cetatenilor Romani !!!
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2008
geourg, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maximumus , utilizator 20:08, 6 August 2008
Puteti promova o actiune in instanta, cu toate dovezile pe care le aveti si sa aratati ca desi v-ati deschis un cont de mai bine de 1 an ( si platiti si comision pe el, probabil) inca nu ati primit banii. Solicitati ca instanta sa oblige autoritatile sa va dea banii cuveniti, cu dobanzi cu tot.
in afara de raspunsul primit de la sdianaviolina privind procedura juridica de urmat, nu inteleg ce vreti sa rezolvati prin apelul dvs public?
mai sunt si alte aspecte de lamurit in afara de ce ne-ati relatat, sa va putem raspunde?
marian.isvoranu a scris:

in afara de raspunsul primit de la sdianaviolina privind procedura juridica de urmat, nu inteleg ce vreti sa rezolvati prin apelul dvs public?
mai sunt si alte aspecte de lamurit in afara de ce ne-ati relatat, sa va putem raspunde?

Am cateva variante:
-sa astept sa vad ce fac noii parlamentari alesi ca este clar faptul ca cei actuali nu mai acorda nici un ban pentru funciar;
-sa astept unirea Basarabiei cu Romania sa cer imobilul propriu zis;
-sa intentez o actiune in instanta (local sau in Belgia) care poate dura mai multe luni, interval care o sa treaca de noile alegeri in care s-ar putea acorda drepturile banesti....si eu sa ma judec inka
Si cu alte cuvinte...mi se comunica in raspunsul ANRP "bani vor fi virati in contul deschis in termen legal" deja expirat...acest lucru nu sa intamplat deci este o mare minciuna...nu m-am gandit la comision bancar, la dobanzi cum spune sdiana mai sus, cu totul ca este corect ce spune si moral asa ar trebui procedat.Dar acest lucru , actiunea in instanta nu ma va ajuta sa primesc banii mai repede eu cred ca chiar ar intarzia acest lucru! Nimeni nu are puterea in aceasta tara sa forteze un angajat de la finante sa imi vireze o anumita suma de la guvern in contul meu.Daca cineva poate sa faca acest lucru ar trebui sa imi prezinte un caz similar ca al meu.Daca este cineva cu asemenea portofoliu mergem inainte.
Sint cu totul de acord cu cele scrise de Marian. Nu numai ca sint mii si mii de dosare depuse, cheltuieli facute la notari, avocati, inaintari la tribunale, dar NIMIC NU SE FACE de ANRP. Astia se ascund tocmai fiindca doresc sa vina acum alte firme si sa le faca management la fonduri. Si desigur, contra la comision. Cine suporta comisionul? ANRP? Nu cred!
Si atunci de ce nu se platesc banii promiti prin LEGE?! Ce este mai important intr-o tara ca o lege emisa de Guvern???
Sint pentru trimiterea plingerilor in masa la Comisia Europeana! Numai asa invata birocratii fara interes romani si implicit Guvernul Romaniei sa controleze minciuna si sarlatania tipica Romaniei. daca aveti adresa corecta a departamentului respectiv din Comisia Europeana, va rog sa o postati pe Forum si eu ader deschis. De peste un an astept fara rost si sens, cu bani pierduti o rascumparare promisa de nimeni altcineva, un Guvern asa-zis transparent. Scoala-te Tepes Doamne si pune-l pe Tariceanu in virf!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despăgubire cecuri dinainte de 89? gabrielagabriela25 gabrielagabriela25 Buna ziua. Dețin niște carnete de economii dinainte de 89, din acelea pentru autoturisme (cu valoare de 5000 de lei) și librete de economii de valoare de ... (vezi toată discuția)
Despagubiri cadrilater !! Focuss Focuss Bunicii mei au fost deportaţi din Durostor, lăsand in urmă ca şi mulţi alţii case şi hectare de pamant cu grâne neculese, hambare pline şi agoniseli ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin despagubirea de la statul roman? bigcat bigcat [X-(stie cineva cum pot face sa imi primesc amarata aia de despagubire din bulgaria(bani virati statului roman de actre bulgari de o gramada de ani).nu stiu ... (vezi toată discuția)