avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri Cadrilater !!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri Cadrilater !!

Bunicii mei au fost deportaţi din Durostor, lăsand in urmă ca şi mulţi alţii case şi hectare de pamant cu grâne neculese, hambare pline şi agoniseli de generaţii. Am avut doua dosare, unul s-a solutionat in intregime, dar din cel de-al doilea, am primit prima tranşa in 2006, urmand ca restul de 60% sa primim in cursul anului 2007. Nu am primit nimic. S-a extins despagubirea si pentru pomii fructiferi din gospodarii, pentru care s-au mai facut 2 dosare, dar nu am primit nimic.Matusa mea a trimis nenumarate scrisori la ANPC Bucuresti, la ministere, dar fara nici un rezultat.Cineva aspus ca nu au fost bani alocati de guvern pentru aceste despagubiri. Este posibil, dupa ce statul bulgar a platit aceşti bani statului roman? Nu s-a ţinut cont de dobânda care ar fi trebuit s-o primim pentru nici un dosar. Va rog sa-mi dati un sfat , nu mai stim unde sa apelam
Daca aveti hotarari definitive , le investiti cu titlu executor si le puneti in executare(executor judecatoresc).Institutiile vor fi somate si executate silit.
#-oEu sunt in aceeasi situatie,astept a doua transa de bani din 2008!Am fost la ANRP de nenumarate ori!Pana la urma au recunoscut k au bani de la buget dar totul depinde de conducerea ANRP!!!!Deci treb.dati in judecata!Doar k nu toti ne permitem acest lucru si ei pe asta mizeaza!!!!!
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
olteanumari4B, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare mostenire pentru bunuri abandonate de autor in statul bulgar Stancana_Alina Stancana_Alina Am si eu o intrebare pentru cine se pricepe. Parintii bunicii mele au locuit in bulgaria, si pe vremea razboiului au fost nevoiti sa paraseasca domiciliu si au ... (vezi toată discuția)
Intrebare dosar legea 290 / 2003 chirila12 chirila12 Buna ziua, am primit saptamana asta prima transa de bani de la ANRP pentru un dosar legea 290 depus la ei din august 2007, si spre surprinderea mea suma era ... (vezi toată discuția)
Neclaritate legea 290/2003 gigelas gigelas Buna ziua, In urma unor procese de durata,mostenitorul unor persoane ce si-au abandonat bunurile in Basarabia anilor 1944,a obtinut o sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)