avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa obtin despagubirea de la statul roman?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa obtin despagubirea de la statul roman?

[X-(stie cineva cum pot face sa imi primesc amarata aia de despagubire din bulgaria(bani virati statului roman de actre bulgari de o gramada de ani).nu stiu exact cum sa incep si ce sa fac.as vrea sa ma judec cu statul roman si de asemenea sa obtin actualizarea sumei.exista un "o"avocat/avocata care are timp si chef de asa cva?
bineinteles contra unui comision din suma ce trebuie sa o obtin.am deciziile de validare de 1 an jumatate si banii inca nu mi s-au virat in cont.am actele in reglua si mi se spune de la anrp ca nu primesc bani de la guvern,guvernul ca anrp-ul e de vina.defapt cn e de vina?noi mostenitorii ca nu murim si scapaastia de noi?!X-(
Cel mai recent răspuns: bigcat , utilizator 20:37, 1 Decembrie 2009
Daca AUTORITATEA NATIONALA pentru RESTITUIREA PROPRIETATII se afla in subordinea Guvernului Romaniei , dvs personal , cine credeti ca este de vina pentru faptul ca nu sunt alocati banii pentru despagubiri?
Nu raspundeti, intrebarea era retorica!B-)
Va spun eu ce trebuie sa faceti si nu va trebuie nici un avocat pentru asta! faceti actiune in instanta contra ANRP si Ministerul Finantelor pentru obligatia de a face!Solicitati in instanta si actualizarea sumei conform indicelui de inflatie publicat de Institutul National de Statistica!
Succes!
=D>
multumesc:)good ideea!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 9/1998 miab miab Stie cineva daca se mai dau despagubiri la legea 9/1998 celor cu dosarele finalizate(aprobate de ani de zile? (vezi toată discuția)
Indexare valoare omobil demolat-legea 10/2001 bukinst bukinst La o actiune Legea 10/2001 inceputa in anul 2002 Tribunalul a admis actiunea si a obligat Statul Roman prin Ministerul Finantelor sa plateasca o suma pentru 5 ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 plati fivemagik fivemagik Buna ziua, Am obtinut in iunie 2012 in Instanta decizia de incepere a executarii silite impotriva ANRP pentru plata despagubirilor aferente Legii ... (vezi toată discuția)