avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nerespectare contract work and travel
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nerespectare contract work and travel

Buna ziua.
M-am inscris la o firma specializata de plasare a absolventilor in grecia printr-un program work and travel. Pentru inceput ni s-au prezentat conditii de munca exemplare insa in momentul ajungerii acolo totul s-a schimbat la 180 de grade.
Angajatorul nu respecta normele sanitare cu angajatii, nu respecta valoarea salariului din contract. Firma intermediara nu are nimic de spus.
As putea sa dau in judecata firma din romania pentru falsa publicitate si pentru conditiile de munca?
Pentru in grecia nu stiu cum sa fac plangere pt nerespectarea normelor de igiena.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mirelarimniceanu , utilizator 18:48, 11 August 2011
In Grecia va puteti adresa fie Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, fie Organizatiei pentru Ocuparea Fortei de Muncă (OAED)
Acestea sunt singurele institutii la care poate apela un student care este plecat cu contract work and travel in Grecia? Firma din Romania nu are nici o raspundere? Am inteles ca aceste firme au si niste comisioane pentru intermedierea contractelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen firma work and travel pop monika pop monika Buna! Ce caen sa aleg ptr firma work and travel ptr studenti? (vezi toată discuția)
Conditionare contract de servicii de semnarea unui alt contract CodrinMarius CodrinMarius Buna ziua, Va rog daca ma poate lamuri cineva despre un contract de servici de plasare a fortei de munca. Practic si pe scurt, eu, persoana fizica, doresc ... (vezi toată discuția)
Work and travel doinish doinish Buna! In vara care vine vreau sa plec in Grecia prin programul work and travel =D>. nu vreau sa trec printr+o situatie neplacuta si de aceea m+ar ... (vezi toată discuția)