avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... problema!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

problema!

Cineva mi-a furat un lant si o bratara de aur de acasa stiu sigur cine a fost dar nu am martor azi din fericire a dat iar pe la mine i-am aplicat o corectie fara sa las vreun semn tipul mi-a recunoscut ca el a fost faptuitorul,si l-am pus sa lase garantie telefonu si buletinu pana imi returneaza lanturile sau banii discutia a avut loc intre mine el si inca un prieten la mibne acasa,poate sa ma acuze de sechestru pentru telefonu si buletinul lui ???X-(
Cel mai recent răspuns: raul_bonea , utilizator 16:37, 28 Mai 2011
ok am fost la politie am dat declaratie si eu si el si inca o persoana[ care a fost decisiva a spus si a declarat k nu l-am lovit nu au fost urme si nu i-am retinut nici un bun ,m-au lasat in cele din urma sa i-es de la sectie ,nu avea urme tipul respectiv ci sustinea ca cica e vanat la cap:o unde e par eu n-am vazut si nu se vedea nimica pe fata corp etc politistul a bagat intr-un dosar declaratile si a zis ca o pot pune daca scoate de la medicul legist hartie au trecut cel putin 4 zile de atunci credeti ca mai pot fi chemat pe la politie?pentru ceva anume?o mai pot pune intr-un fel banuiesc ca in atatea zile daca chiar era vanat ia trecut....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri si alte violente - urmarire penala albert33 albert33 Salut, vreau sa ma ajutati cu niste raspunsuri daca doriti. Intr-o seara am avut un scandal in care eu am batut pe un baiat (certificat medico-legal de 4-5 ... (vezi toată discuția)
Talharie fanio fanio an seara de 24 decembrie mam antors ampreuna cu sotul meu si cei 4 copii cu varstele cuprinse antre 6 si11ani de la niste prieteni neam antalnit cu 4 indivizi ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente - plangere penala dalv dalv Buna ziua, Am depus o plangere penala pentru loviri si alte violente la politie In urma icidentului cu persoana respectiva am fost bruscat, zgariat (nu am ... (vezi toată discuția)