doresc sa imi dau demisia, am functie de executie, insa nu stiu ce termen de preaviz mi se va solicita. In CIM sunt trecute 15 zile calendaristice (cum prevedea vechiul Cod al Muncii... sunt angajata din anul 2005) iar acum am auzit, ca angajatorul doreste sa aplice noile prevederi (20 zile lucratoare) tuturor angajatilor printr-o simpla informare pe mail. Se poate asa ceva sau este ilegal ? Poate sa imi ceara sa raman 20 de zile lucratoare in preaviz desi am in CIM trecute 15 zile calendaristice ?
Va multumesc.
1. Codul muncii (modificat) prevede maxim 20 de zile lucratoare asa ca acele 15 zile calendaristice prevazute in CIM sunt legale (nu depasesc cele 20 de zile lucratoare prevazute in Codul muncii).
2. Daca angajatorul doreste sa modifice prevederile din CIM o poate face numai prin act aditional la CIM, act semnat si de dvs. (daca sunteti de acord).
3. Daca angajatorul insista asupra deciziei sale ilegale faceti o sesizare la ITM.
Nu poate. Angajatorul si dv. trebuie sa respectati perioada inscrisa in CIM.
20 respectiv 45 de zile este perioada maxima care poate inscrisa in noile CIM-uri ce se incheie dupa aparitia modificarilor la codul muncii.
Va multumesc pentru raspunsuri. Nu am semnat niciun act aditional cu privire la modificarea perioadei de preaviz. In consecinta voi respecta prevederile CIM. Va multumesc.
Preaviz
leuca_luminita
In contractul individual de munca incheiat in 2010 este prevazuta o perioada de preaviz in cazul demisiei de 15 zile calendaristice. In contractul colectiv la ... (vezi toată discuția)
Preaviz
bogdan77m
Buna ziua! Sunt angajat la o societate privata si as vrea sa demisionez.
In CIM perioada de preaviz este de 15 zile calendaristice (vechiul cod). Nu am semnat ... (vezi toată discuția)