avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizita

In situatia in care tata are drept de vizita de 2 ori pe luna, adica 2 weekend-uri, dar mama are bilet de concediu cu copilul si nu poate respecta hotararea de vizita intocmai-pierzand un weekend, tata are dreptul sa faca plangere de nerespectare a hotararii sau se poate proba cu biletele de vacanta??? discutam de un tata cu care nu se poate vb amiabil
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 12:23, 23 Mai 2011
faceti dovada cu biletele de vacanta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala iesire din tara cu un minor, posibile consecinte refuz b.claudia89 b.claudia89 Fosta sotie,doreste sa ii platesc banii de pe bilete si rezervarea pt concediu,pt ca nu am vrut sa ii dau procura pt a iesi cu baiatul din tara.Instanta ma ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)
Scoatere de minori din tara. dgxshpe dgxshpe Am urmatoarea problema . Am hotarare judecatoreasca prin care am dreptul la vizite al copilului dupa cum urmeaza: o data la 2 saptamani un weekend, 2 ... (vezi toată discuția)