avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca durata determinata

Buna ziua,
Am angajat un salariat cu contract de munca pe durata determinata apoi i s-a prelungit contractul de doua ori (deci are 2 acte aditionale pentru prelungire CIM durata dederminata). Intrebarea mea este: i se mai poate prelungi contractul sau se trece la durata nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 24 Mai 2011
Faceti un alt CIM - per. det. ; stiu ca se pot face 3 consecutiv ( intre ac.parti ), dar nu mai stiu exact intervalul de timp .....
carmen.balan1967@yahoo.com a scris:

Faceti un alt CIM - per. det. ; stiu ca se pot face 3 consecutiv ( intre ac.parti ), dar nu mai stiu exact intervalul de timp .....


In vechea reglementare era prevazut ca un c.i.m. pe durata determinat se poate prelungi de cel mult doua ori consecutiv ... in actuala reglementare, Codul Muncii nu mai prevede numarul maxim de prelungire a duratei c.i.m.

Art.82 din codul muncii prevede :
......
(3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.
(4) Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata.
Multumesc mult pentru raspuns.
Inca o intrebare legata de contractul pe durata determinata.
Daca inchei un contract pe durata determinata 01.03.2011 - 31.05.2011 in decizia de incetare si in revisal la data incetare se trece 01.06.2011 sau 31.05.2011?
Data incetarii c.i.m., in acest caz, este 31.05.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim per. determinata carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Avem un angajat cu CIM per. det. care expira la 01.05.2015. De fapt, este cel de al doilea CIM per. det. intrucat au survenit diverse modificari ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata rrramor rrramor Am un angajat care a fost angajat pe perioada determinata, contractul fiind prelungit deja de 3 ori; conform legii, urmatoarea modificare trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Contract durata determinata 22.08.2009 22.08.2009 Va rog frumos a ma lamuri la urmatoarea intrebare : Cf. Copdului Muncii art 84 CIM pe per. determinata nu poate fi incheiat pe o per. mai mare de 36 ... (vezi toată discuția)