avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită procedura executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

procedura executor judecatoresc

Buna ziua,
poate sa ma lamureasca si pe mine cineva in ceea ce priveste procedura de executare judecatoreasca?
Am pierdut un proces in faza de recurs si acum dupa vreo 2 luni, am primit telefon de amenintare din partea reclamantei ca in cazul in care nu eliberam camera ce i s-a atribuit si nu-i platim suma de bani reprezentand cheltuielile de judecata, ne trimite executorul judecatoresc si-l platim si pe acela.
As vrea sa stiu cum se procedeaza cu plata aceasta, in cazul in care nu-i pot plati intreaga suma odata?
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 10:49, 24 Mai 2011
Am inteles, si daca totusi or sa apeleze la un executor judecatoresc, ar putea sa-mi spuna cineva cat m-ar costa acesta, un pret orientativ, pt ca stiu ca depinde de la caz la caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta kostas_rx kostas_rx buna, imi poate spune si mie, va rog in cat timp poate fi platita sulta , daca instanta nu a precizat termenul? (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata gigipanait gigipanait Am avut un proces civil care s-a intins pe 4 ani (fond+apel+recurs). In sentinta civila de la fond din luna 11.2008 am acordate cheltuieli de judecata fond ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza comunicarea unei hotarari judecatoresti? mihai19735 mihai19735 buna ziua..am avut un proces cu o firma pt lipsa in gestiune.firma a castigat procesul si am facut recurs.recursul sa incheiat de 5 luni dar nu a venit nici o ... (vezi toată discuția)