Buna ziua. Am aflat din intamplare ca cei trei frati ai mei au dezbatut mostenirea la notariat pe casa parintilor mei, acestia fiind morti de 10 ani. Cum pot sa anulez certificatul de mostenitor daca eu nu am fost prezenta? Mentionez ca m-am dus la notariat si am aflat ca doar ei sunt copii lor si eu nu figurez ca fiica legitima a parintilor mei. Notara a zis ca pe ea nu o mai intereseaza. Am martori si pot sa dovedesc ca eu i-am ingrijit pe parinti ca doar am stat in casa lor si locuiesc si in momentul acesta. Pot sa ma dea afara din casa? Cum sa procedez trebuie sa-i dau in judecata?
Trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. termenele in instanta sunt f. lungi, minim 6 luni. Fratii au participat la inmormantare? La cat timp dupa deces au fost la notariat?
Trebuie să anulaţi certificatul de moştenitor în instanţă.
Notarul public nu poate să facă nimic, nu că "nu îl interesează", ci că nu este de competenţa lui.
Vă puteţi îndrepta şi împotriva martorilor, care, cel mai probabil, au fost mincinoşi.
Succesiune
cralon
Mama mea a decedat in 2000; in 2002 sora mea si tatal meu au facut succesiunea bunurilor (bani si apartament) numai intre ei doi, aducind un martor mincinos ... (vezi toată discuția)