avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nastere in timpul unui concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nastere in timpul unui concediu de maternitate

Am 2 intrebari- dupa noul cod al muncii, daca nasc un copil in timpul perioadei de concediu crestere copil, mai primesc inca 2 ani concediu si pt. cel de-al doilea? De asemenea, as dori sa stiu daca dupa terminarea concediului crestere copil de 2 ani pot beneficia de concediu fara plata 1 an.Mentionez ca lucrez in invatamant.Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2011
oanamaftei, utilizator

Alte discuții în legătură

Conditii acordare concediu crestere 2 ani pentru al doilea copil? kamytza01 kamytza01 buna ziua. eu am lucrat cu carte de munca din 30.10.2001 pina pe 19.08.2009 cind mi-a fost suspendat contractul de munca pentru a intra in concediul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt mame teglaslevente teglaslevente Buna ziua ! La locul meu de munca s-au facut disponibilizari si din nefericire si eu am ramas fara loc de munca dar cu somaj. Vreau sa va intreb daca raman ... (vezi toată discuția)
Concedii consecutive iliutana iliutana Buna!Am nevoie de cateva informatii care m-ar putea ajuta cu privire la o problema.Am nascut in 4 02 2008 si sunt in concediu de intretinere a copilului pana ... (vezi toată discuția)