avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fiscalizare casa de marcat portabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fiscalizare casa de marcat portabila

Buna ziua,

Ati putea sa ma ajutati cu informatii privind documentele necesare fiscalizarii unei case de marcat portabile. In ceea ce priveste punctul de lucru , se declara ca va functiona la sediul social desi fiind mobila va fi utilizata la domiciliul diferitilor clienti.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 17:16, 23 Mai 2011
In primul rand daca este o casa de marcat pe care doriti s-o folositi la terti, trebuie sa aveti activitatile pe care doriti sa le prestati autorizate la terti/in afara sediilor secundare/puncte de lucru. Numai pe baza acestui document eliberat de registrul comertului, (declaratia model 2 sau 3 in baza careia obtineti un certificat constatator pentru terti), puteti fiscaliza casa de marcat fiscala pentru a va plimba cu ea prin oras. Altfel, daca o fiscalizati pentru sediul social si aveti un control si casa lipseste ca e " plecata" pe teren, veti primi o amenda:((
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2011
ContSters202274, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare casa de marcat andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este intr-un alt oras, iar punctul de lucru este ... (vezi toată discuția)
Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat mobila andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este in Ploiesti, iar punctul de lucru nu este ... (vezi toată discuția)