avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... carui departament din roania ma pot adresa?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

carui departament din roania ma pot adresa?

Buna ziua

In decembrie 2010 in urma unui concurs am castigat o excursie si un aparat foto.Desi am zeci de mesaje ca-mi voi primi premiile nici in ziua de azi nu am intrat in posesia lor.Va rog sa-mi spuneti carui departament din romania ma pot adresa cu o plangere.multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o problemă puţin mai deosebită la care aş ... atentu atentu Bună ziua, Am o problemă puţin mai deosebită la care aş dori un sfat, o părere. Astfel, pe parcursul lunii decembrie 2022 un post de radio din ... (vezi toată discuția)
Castig casa la un concurs - nu am intrat in posesie Anysoara Anysoara Buna seara. Anul trecut mama mea a castigat un apartament la un concurs, dar pana acum nu l-a primit si nu stim cum sa procedam din pct. de vedere ... (vezi toată discuția)
Bataie de joc: am oferit datele cerute dar nu am primit premiul anuntat prin mail. luiza_2007_iuliana luiza_2007_iuliana buna ziua ,imi cer scuze dar am si eu o intrebare.am primit pe maill de la departamentul premii ca sunt castigatoarea unei sume,mi-au cerut datele si apoi au ... (vezi toată discuția)