avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietatea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietatea

buna ziua locuiesc in moldova veche cindva comuna acum sat din componenta orasului moldova nou oras de pe malul dunarii unde in mijlocul dunarii exista o insula care inante cuprindea cateva mii de hectare bune unde si stramosii mei au avut cateva zeci de hectare ca si majoritatea locuitorilor din zona dupa revolutie am facut cerere de retrocedare a proprietatii eu personal la dosar am depus extras CF harti cu locatia si nr topo documente in numele bunicului care traia pe atunci si care fortat a predat terenurile in CAP de atunci terenurile de pe raza localitatii i-au fost restituite in parte insa cand a venit primar domnul Lupu Matei desi cererile au fost depuse de localnici el a preferat sa concesioneze terenuri tuturor care veneau din tara mai putin sa aplice legea si sa le restituie ca apoi ostrovul sa devina parc naturalportile de fier si cum l-au mai numit lucrul care ne mira ca in afara de praful de pe iazul fostei intreprinderi miniere pentru care cand bate vantul statul nostru plateste amenzi usturatoare pentru poluarea satelor din serbia altceva nu este numai daca punem la socoteala uriasa mina imobiliara pentru directorul parcului dar daca este parc natural atunci cum poate asociatul fostului primar Lupu sa exploateze balastru si nisip de pe insula noi proprietarii caci asta santem ca in CF inca mai figuram cand mergem pe insula la plaja sintem opriti cu barci si amendati pentru tulburare de posesie culmea cum daca in CF sintem proprietari intrebarea mea este cum s-a instituit parc natural cind noi sintem proprietari daca e parc nu era normal sa fim compensati intr-un fel si cum domnul asociat efectueaza aploatari de balastru int-un parc natural va multumesc

Alte discuții în legătură

Cine-i vinovat? marfan marfan iata o poveste cu un teren de casa: la data colectivizarii era neconstruit, a fost inscris la C.A.P - dar lasat in folosinta personala celui care il avea ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie. Doina55 Doina55 Bună seara. Am și eu o problema. Mama mea a primit donație 5000mp de teren, loc de casa. Ea locuind la oraș l a dat spre folosire unei familii sărmane ca ... (vezi toată discuția)
Originea unor expresii sau citate celebre Ares-3 Ares-3 Am editia din 1969 a Dictionarului de cuvinte, citate, expresii celebre scris de I. Berg si publicat de Ed. Stiintifica in 1969. Multi le-am auzit, poate le ... (vezi toată discuția)