avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Echivalențã vechime în muncã
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Echivalențã vechime în muncã

Bună ziua,

Dacă o persoană este angajată la o SC cu normă întreagă de 8 ore și mai este angajată la o altă SC cu jumătate de normă (4 ore) , la calculul pensiei se consideră vechime 1 an sau 1 an și jumătate?

Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 23 Mai 2011
Se considera vechime 1 an , dar la stabilirea pensiei se ia in considerare cuantumul cumulat al veniturilor realizate din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jumatate de norma? intrebare mare! idhiticas idhiticas Buna. Vreau sa ma angajez la un loc de munca cu jumatate de norma. Intrebarea mea este: toate impozitele care mi se iau din salariul aferent jumatatii de norma ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca pentru 2 ore de lucru ludovicbutnaru ludovicbutnaru Buna ziua, Sotia mea lucreaza cu contract de munca partial,de numai doua ore pe zi.. Va rog sa-mi spuneti daca .la calcularea vechimii se considera numai ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua Stiu ca un salariat care are zile nelucrate (absent nemotivat sau invoit fara plata) are vechimea in munca diminuata cu aceste zile. Intrebarea ... (vezi toată discuția)