avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confidentialitate mail firma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confidentialitate mail firma

Va rog sa ma ajutati intro problema.Afland ca angajatorul meu intentioneaza sa-mi desfaca contractul de munca am transferat cateva emailuri care imi erau adresate de pe adresa mea de la firma pe cea personala.Informatiile respective nu au ajuns si la alte persoane.Pot fi acuzat de ceva?Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 16:11, 24 Mai 2011
depimde ce contineau acele mailuri.
.Depinde de;
1. Daca erau date ce priveau activitatea firmei si nu erau simple informatii catre dvs.
2. Daca ati semnat cu firma un contract de confidentialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitate email dsx dsx Va rog sa ma ajutati intro problema.Afland ca angajatorul meu intentioneaza sa-mi desfaca contractul de munca am transferat cateva emailuri de pe adresa mea de ... (vezi toată discuția)
Regulament ordine interioara - fapta penala? ContSters173568 ContSters173568 Cu scuzele de rigiare pentru deranj, va prezint urmatoarea situatie care este dpmdv relativ delicata. 1. Ma aflu in mijlocul unui conflict de munca. Eu am ... (vezi toată discuția)
Proces crystina20s crystina20s Buna seara!Prietenul meu a fost angajat la o firma de web design timp de aprox 2 ani.In acest timp fostii lui sefi au avut o disputa de unde a rezultat ... (vezi toată discuția)