avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retragere compensatie chirie Mapn
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retragere compensatie chirie Mapn

Buna,momentan primesc compensatie de chirie dar cei de la cadre zic ca nu mai pot sa primesc deoarece in urma decesului tatalui meu am mostenit 1/8 dintr-un imobil care are 2 camere si o camara. Mentionez ca sunt casatorit si am un copil iar imobilul are in totalitate 62 mp, iar mama si sora mea care au restul din casa nu ma lasa sa locuiesc acolo. Ce pot sa fac in acest caz.
Cel mai recent răspuns: militarul , utilizator 12:18, 9 Februarie 2014
Suportati contravaloarea chiriei sau va cumparati casa si va mutati.
Puteti solicita iesirea din indiviziune prin obligarea mamei si surorii la preluarea partii dv din mostenire si plata unei sulte catre dv.
scuze, dar as dori parerea unui cunoscator al H 1867 / 2005 referitor la compensatia de chirie, respectiv art. 14, lit a , se face referire la cazurile cand poate fi retrasa compensatia de chirie in aceasta Hotarare nu se specifica nimic despre indivizor, ci doar despre proprietar.
va rog un raspuns de la cineva care are cunostiinte despre H1867 2005.. multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii MIHAELA IN MIHAELA IN Buna seara!Tatal meu a murit in 2004 iar noi nu am dezbatut mostenirea atunci.Sintem 2 frati si mama.Eu cu sora mea nu ne intelegem in ultimul timp. Inpreuna ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa 16 ani adriela6 adriela6 Va rog frumos sa ma ajutati. Tatal meu a murit in urma cu 16 ani si a avut o casa impreuna cu mama. Noi suntem 2 surori. Eu stau in casa parintilor si sora mea ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune. rate platite de un mostenitor Carmen C. Carmen C. Buna ziua, Am si eu o problema. Situatia de fapt se prezinta astfel : Suntem doua surori. Tatal nostru a decedat si de pe urma lui a ramas un apartament de ... (vezi toată discuția)