avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea in munca din spania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea in munca din spania

buna seara! as vrea sa stiu ce se intampla cu anii vechime in munca din spania?sotul meu are o vechime de 13 ani in spania,as vrea sa stiu cum se calculeaza si ce importanta are pt vechimea in campul muncii din romania??va multumesc!!!!
:sorry:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 25 Mai 2011
Trebuie sa obtina din Spania formularele:
Formularul E 205 - „Atestat privind cariera de asigurat în Spania”
si
Formularul E 207 - „Certificat privind cariera de asigurat”
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
si cu formularele astea ce se intampla ?se adauga la vechimea de aici din tara?sau se calculeaza separat,in momentul cand are dreptul la pensie??
Acele formulare ii sunt necesare la pensie ... dupa 01.01.2011 nu se mai inregistreaza nimic in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - vechime in munca din strainatate doina25 doina25 AM 30 DE ANI AM MUNCIT IN SPANIA CU CONTRACT DE MUNCA CA ZILIER SI VREAU SA AI TREC AN CARTEA DE MUNCA CU PROCEDEZ (vezi toată discuția)
Contact de munca in italia carare gianina carare gianina buna seara ma numesc gianina si muncesc de 2 ani in italia cu contact de munca de 4 ore in meseria de badanta , contactul este inregistrat la inps in ... (vezi toată discuția)
Vechimea din strainatate dana 123 dana 123 Cum trebuie sa procedez pentru a avea in cartea de munca vechimea din strainatate(6 ani) ? Am lucrat cu contract legal si am platit asigurarile sociale. ... (vezi toată discuția)