avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... actiune de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

actiune de divort

buna seara as dori sa intreb daca sotia a depus actiunea de divort iar eu am primit citatia de prezentare in instanta ea angajind un avocat iar astazi mia oferit alternativa de a mai reusi sa schimbam ceva pentru noi si copil iar intrebarea este daca cumva ne impacam in decurs de trei saptamini poate sa anuleze actiunea sau va trebui sa merg la tribunal pentru infatisare
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:10, 24 Mai 2011
Sotia poate merge la termenul fixat si sa declare ca intelege sa renunte la actiune fara prezenta dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort prin justitie sau notar. claustara claustara Am depus cererea de divort la judecatorie acum doua saptamani si mi s-a dat termen de infatisare pe 3 Noiembrie 2011. Eu reclamant, sotia parat. Daca intre ... (vezi toată discuția)
Divort Sorin777 Sorin777 Am depus actele pentru un divort si sunt intr-o mare dilema, sotia plecase de acasa, a revenit si sunt pe cale sa o iert, as vea sa stiu cum este mai bine de ... (vezi toată discuția)
Anulare proces divort popiTM popiTM In urma cu 1-2 saptamani am initiat impreuna cu sotia un divort amiabil -- am depus dosarul cu cererile de divort la judecatorie si ni s-a inmanat o foaie cu ... (vezi toată discuția)