Acum doi ani si ceva fiica mea a fost implicata fara voia ei intr-un mic accident de circulatie ca pasager aflat in masina prietenului, accidentata de un taximetrist grabit.....Pentru linistea mea am internato 24 de ore pentru investigatii, avand urme de lovituri .....Bucuros ca nu au fost probleme deosebite nu am ridicat nici-o pretentie fata de nimeni (taximetrist) numai ca acuma ceva timp in urma mi-a venit factura de la spital. Pentru ca nu cunosteam datele taximetristului pentru a le transmite la Spital pentru a se indrepta impotriva lui, m-am adresat parchetului care a cercetat cazul dar nu am primit nici-un raspuns timp de 6 luni. Pot sa solicit la prima infatisare schimbarea calitatii mele din parat in reclamant si sa ma alatur spitalului impotriva taximetristului *(societatii de asigurare) respectiv parchetului care a refuzat sa-mi puna datele acestuia la dispozitie pt a le inainta spitalului?
Mentionez ca in declaratia data atunci la politia circulatie am specificat si lucrurile pierdute in timpul accidentului de fiica mea in valoare de cateva sute de lei.....Pot solicita aceste daune materiale si morale pentru toata tracasarea si tot stresul provocat de acest accident? Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Daca fiica dv este majora ea va trebui sa faca toate demersurile necesare. Asiguratorul RCA al taximetristului ar trebui sa despagubeasca toate pagubele produse de indiferent ce natura. Se adevereste proverbul romanesc: " pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti ". Acum cel mai bine este sa va angajati un avocat specializat pe probleme de daune din asigurari si actionati conform sfaturilor acestuia.
Fiica mea era minora la momentul accidentului, acuma este majora! Spitalul de urgenta ne-a chemat pe noi, parintii in judecata pe baza art.313 din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, ca nu am facut diligente in vederea aflarii persoanei vinovate. Noi am facut diligente la parchet sa aflam detaliile necesare ale persoanei vinovate dar parchetul a refuzat sa ne dea acces la dosar si in consecinta am solicitat in scris un document din care sa rezulte cine se face vinovat de accident si care este asiguratorul pentru a se putea indrepta spitalul impotriva lui dar Parchetul local nu a catadicsit sa raspunda doar sunt stat in stat! Multumesc mult pt raspuns!
Obiectul este plata cheltuielilor de spitalizare! Spitalul ne-a chemat pe noi parintii fetei deoarece la momentul accidentului fiica noastra era minora, acuma este majora!
Cei implicati in accident ca soferi s epare ca s-au inteles pentru a se putea repara masinile, procurorul a dat NUP pentru cel care practic era vinovat...toate aceste date le+am aflat accidental dupa ce am facut unele cercetari...Stima!
Plangere penala
Stefania C.
Cum se formuleaza o plangere penala impotriva unei persoane care conducea un autoturism fara permis si a accidentat o persoana pe trecerea de pietoni, ... (vezi toată discuția)