avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... handicapat scutit de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

handicapat scutit de intretinere

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: un locatar mi-a venit cu o cerere in care mentioneaza ca sotia are handicap de gradul 1 si doreste sa fie scutit de plata fondului de reparatii si cheltuielile de intretinere.

Nu m-am mai intalnit cu o astfel de problema si nu stiu cum se procedeaza.

Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: acasa@moucha.org , utilizator 07:47, 27 Mai 2011
Nu beneficiaza de aceasta scutire.
va multumesc pentru raspuns:D
rebell_rose a scris:

sotia are handicap de gradul 1 si doreste sa fie scutit de plata fondului de reparatii si cheltuielile de intretinere.

Legea nr 448/2006 care priveste drepturile si facilitatile persoanelor cu handicap nu prevede astfel de scutiri
Nu poate fi scutit de la plata acestor obligatii. Sunt alte facilitati de care beneficiaza din partea autoritatilor administrative.
Nici macar comitetul executiv al asociatiei de proprietari/locatari nu poate lua o asemenea hotarare contrara legii!!

Alte discuții în legătură

Amendare/premiere locatari din asociatie Cuasoc Cuasoc Buna ziua! Va propun o intrebare care cred ca o au multi reprezentanti ai asociatiilor. Lipsa de interes, neintelegerea conceptului de trai in codomeniu, ... (vezi toată discuția)
Sunt scutiti cei cu certificat de handicap?? iulian odob iulian odob Buna ziua.Am o nelamurire si sper sa ma ajutati.La asociatia noastra , unde eu sunt administrator au venit vreo 3 persoane cu certificat de handicap si au ... (vezi toată discuția)
Scutire plata persoana cu handicap ioan37 ioan37 Impreuna cu sotia mea, avem in ingrijire pe mama sotiei, in virsta de 93 ani. Mama sotiei este incadrata la handicap grav si permanent, iar de 3 ani este ... (vezi toată discuția)