avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cat dureaza pronuntarea falimentului unei societati?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cat dureaza pronuntarea falimentului unei societati?

Buna ziua. As dori sa aflu o informatie daca se poate. Daca azi am aflat ca instanta dispune inceperea procedurii falimentului, iar in septembrie va avea loc urmatorul termen, cat va mai dura pana cand firma va fi declarata in faliment. Acum in septembrie? Exista vreun termen standard sau se poate tot prelungi?
Cel mai recent răspuns: azur75 , utilizator 12:12, 26 Mai 2011
se poate termina in septembrie, sau se poate prelungi pana la maxim 2 ani;
cristy.popa a scris:

Daca azi am aflat ca instanta dispune inceperea procedurii falimentului, iar in septembrie va avea loc urmatorul termen, cat va mai dura pana cand firma va fi declarata in faliment. Acum in septembrie? Exista vreun termen standard sau se poate tot prelungi?

Pai daca azi instanta a dispus trecerea la faliment inseamna ca de azi soc este in faliment !!
Cred ca dvs doriti sa stiti cand se inchide procedura ??
Cand lichidatorul solicita acest lucru
Eu ma judec cu o soc care are falimantul inceput din 2005 si nu e terminat nici in ziua de azi .Aici conteaza fffmult de Lichidator
Daca s-a dispus intrarea in faliment este evident ca, societatea este in faliment.
Iar acesta procedura poate avea o durata variabila in functie de f multi factori care tin de lichidator, de creditori, de instanta...
Intr-adevar, tot din practica, pot sa spun ca sunt inca pe rolul instantei dosare din 2004, nefinalizate.
Dar, totul depinde si de cat de complexa este cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce perioada de timp se mai poate lucra pe o firma in insolventa? Mioara.S Mioara.S Buna ziua. As dori sa stiu ce perioada de timp mai poti functiona ca firma aflata in insolventa. A fost numit un lichidator, s-a dispus inceperea procedurilor ... (vezi toată discuția)
Suspendare procedura lichidare societate comerciala pe actiuni tigris47 tigris47 Sunt presedintele consiliului de administratie al unei societati comerciale pe actiuni, consiliu format din 5 membri. In anul 2001 societatea a fost declarata ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu de crestere copil-firma in faliment dalin dalin Buna ziua Ma aflu in concediu de crestere copil, care se termina pe 15.10.2011, iar societatea la care am lucrat se afla in insolventa si s-a dispus ... (vezi toată discuția)