Am probleme cu Ditrigaz-ul,pe care nu stiu cum sa le rezolv.Au venit sa schimbe contoarul care se apropia de data limita de valabilitate,si fiindca cel vechi avea cadranul galben,din plastic fisurat,l-au sigilat si l-au dus la P.N.T,de unde am primit o invitatie dupa vreo saptamana.La prezentarea noastra,si dupa examinarea metrologica,au spus ca am prejudiciat societatea si ca trebuie sa platim,fara a se stipula o suma concreta,deoarece raportul spune ca acesta a fost strans cu menghina.Acum un an ,noi am facut niste modificari la casa,mai exact am izolat casa termic si fonic,am avut muncitori acasa,nu am facut nici un fel de smecherii la contoar niciodata,defel suntem buni platnici la toate utilitatile,facturile la gaze fiind un pic mai mici in ultimul an ,asta fiind si scopul izolatiei casei.Noi am presupus ca muncitorii au sprijinit cumva scara in contoar si de aicea concluzia lor cu menghina.Anul asta ,din greseala,a fost atins cu o teava si s-a spart cadranul.Mentionez ca acest contoar functiona corect,lucru dedus si la metrologie.Am facut o adresa, catre societate,in care cerem sa fie facuta o alta examinare de metrologie si sa se studieze istoricul consumului si a platilor facturilor,care au fost intotdeauna platite la timp si nu au oscilatii mari de consum,decat cele normale,avand in vedere oscilatiile de vreme.Raspunsul lor a venit foarte greu si spune ca vom suporta rigorile legii ,deoarece nu s-a putut rezolva pe cale amiabila,si ca vom plati contoarul,examinarea metrologica si prejudiciul.Care prejudiciu,cum au stabilit acest prejudiciu?Trebuie sa ma credeti pe cuvant ca nu am facut nimic la contoar si nu vreau sa platesc pentru ceva ce nu am facut,desi parca toate argumentele lor stau impotriva mea,mai putin istoricul facturilor.Ce pot face?Sa-i dau in judecata,oare nu ma lupt cu morile de vant?