avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen de raspuns la o instiintare.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen de raspuns la o instiintare.

O institutie publica trebuie sa trimita unei terte persoane o instiintare prin care terta persoana este anuntata ca nu si-a respecta o clauza dintr-un contract iar in caz contrar institutia va apela la instanta de judecata competenta.Instiintarea o vom trimite azi dar nu stiu care este termenul pe care sa -l dam persoanei in cauza pentru a raspunde instiintari.
10 zile sau 15 zile?Sau cat?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 11:17, 24 Mai 2011
Termenul este stabilit de dvs. Nu exista o dispozitie legala..care sa limiteze in vreun fel termenul pe care doriti sa-l precizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de lipsa unui raspuns la o reclamatie in termenul legal dunamis1978 dunamis1978 Buna ziua. Am facut o reclamatie la o institutie publica care solutioneaza neintelegeri intre furnizori de servicii si clienti si au trecut 53 de zile de la ... (vezi toată discuția)
Executare silita civila Oana Gabriela Oana Gabriela Este legal o executare civila in baza unui contract de credit la o institutie bancara fara derularea unui proces civil? Am inteles ca, contractul de credit ... (vezi toată discuția)
Instiintare concediere ContSters74221 ContSters74221 cu cate zile inainte se trimite instiintarea in cazul concedierii colective sau individuale? (vezi toată discuția)