Buna ziua, anul trecut aproximativ azi-vara, am luat o lucrare (fara nici un fel de act, de bunul acord) in valoare de 6500 ron toata lucrarea. Am luat un avans de 1750 ron. Am fost la lucru, 3 zile, 4 insi. Dupa care omul a spus ca nu mai are materiale si nici bani sa cumpere, am ramas de comun acord ca sa revenim cand o sa cumpere materiale. Nu ne-a mai chemat la lucru iar acuma de cateva zile a facut plangere la politie si cere sa ii returnam 1000 ron. Din pacate eu nu am aceasta suma, i-am oferit 600ron dar nu este de acord. In plangerea spusa la politie ma acuza si de furt, care este o minciuna, si a spus ca daca ii dau 1000ron renunta la plangeri.
mergeti la politie impreuna cu cei 3 colegi de munca si explicati exact ce s-a intamplat.. nu trebuie sa-i restituiti nici un ban, din moment ce spuneti ca ati si lucrat 3 zile.. plangerea e facuta in incercarea de a va intimida sa-i restituiti banii respectivi, avand iz bagabontesc ceea ce incearca domnul in cauza.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Bna seara
crystyboss
Am o intrebare.Am fost la o banca unde am cardul sa-mi scot salariul.Bancomatul la care am fost avea o problema.Eu aveam pe card 1750 Ron.Am dat sa scot 1750 ... (vezi toată discuția)