avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie.

Buna ziua, anul trecut aproximativ azi-vara, am luat o lucrare (fara nici un fel de act, de bunul acord) in valoare de 6500 ron toata lucrarea. Am luat un avans de 1750 ron. Am fost la lucru, 3 zile, 4 insi. Dupa care omul a spus ca nu mai are materiale si nici bani sa cumpere, am ramas de comun acord ca sa revenim cand o sa cumpere materiale. Nu ne-a mai chemat la lucru iar acuma de cateva zile a facut plangere la politie si cere sa ii returnam 1000 ron. Din pacate eu nu am aceasta suma, i-am oferit 600ron dar nu este de acord. In plangerea spusa la politie ma acuza si de furt, care este o minciuna, si a spus ca daca ii dau 1000ron renunta la plangeri.

Scuze daca nu am postat unde trebuie.
Cel mai recent răspuns: Fabian Necula , Avocat 13:07, 24 Mai 2011
mergeti la politie impreuna cu cei 3 colegi de munca si explicati exact ce s-a intamplat.. nu trebuie sa-i restituiti nici un ban, din moment ce spuneti ca ati si lucrat 3 zile.. plangerea e facuta in incercarea de a va intimida sa-i restituiti banii respectivi, avand iz bagabontesc ceea ce incearca domnul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bna seara crystyboss crystyboss Am o intrebare.Am fost la o banca unde am cardul sa-mi scot salariul.Bancomatul la care am fost avea o problema.Eu aveam pe card 1750 Ron.Am dat sa scot 1750 ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzata pe nedrept? Maria Amalia Maria Amalia Buna ziua! Ma scuzati pentru deranj! Sunt acuzata de bunica mea, cum ca i-as fi furat eu o suma de bani, ea zice ca a avut 6500 lei si ca ii lipsesc 2350 ... (vezi toată discuția)
Recuperare chei apartament si, eventual, bani bichon bichon Buna ziua, La inceputul lunii mai, m-am inteles cu o persoana sa finiseze un apartament, aflat in acel moment \"la rosu\". Mi-a facut un deviz pentru 12.000 ... (vezi toată discuția)