avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... vatamarea corporala din culpa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

vatamarea corporala din culpa

ce documente trebuie ptr un avocat in vederea demararii unui proces.mentionez ca este vb de un accident rutier. partea vatamata nu are vina in producerea accidentului
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:41, 28 Mai 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatanare din culpa 05072 05072 acum 5 zile sotul meu a avut accident cu masina in care a lovin o batrana care circula pe trotuar.Dupa investigatii s-a constatat ca accidentul s-a produs din ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu ranire corporala grava muscalugigi muscalugigi domnilor avocati,puteti sa-mi spuneti care este suma ce poate fi ceruta ca despagubire materiala si morala intr-un proces in care eu reprezin partea vatamata ... (vezi toată discuția)
Victima accident auto - despagubiri rca teodon teodon Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul caz : la volan fiind,am fost implicat intr-un accident de circulatie produs din vina altui conducator auto,cu ... (vezi toată discuția)