avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anularea unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anularea unei hotarari judecatoresti

buna ziua.as dori sa va intreb daca se poate anula o hotarare judecatoreasca in civil ?de fapt am cumparat un apt iar vanzatoarea a facut decalaratii in fals la notariat cand a facut actul de mostenitor.ulterior ea a fost condamnata pt "fals in declaratii" actul de mostenitor desfiintandu-se.ceilalti doi mostenitori care nu au fost inclusi in actul de mostenire m-au dat in judecata pt anularea actului de vanzare-cumparare,ulteriar castigand anularea actului in istanta.va rog sa-mi spuneti daca eu mai pot face ceva tinand cont ca instanta de apel nu a tinut cont de condamnarea vanzatoarei pt fals in declaratii,respingandu-mi apelul si deci ramanand hotararea de anularea a contractului de vanzare-cumparare.va multumesc

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat in baza unui certificat de mostenitor fals danabaroncea danabaroncea am cumparat un apartament in urma cu 6 ani si dupa un an am primit citatie cu anularea actului de vanzare cumparare,eu fiind cumparator de buna credinta.dupa ... (vezi toată discuția)
Act de mostenitor fals danabaroncea danabaroncea imi puteti spune unde as putea reclama un notar public pt ca a intocmit un act de mostenitor(care ulterior a fost declarat nul) fara a chema vreun martor care ... (vezi toată discuția)
Cumpărare casă, transfer bani în contul concubinului cu procură, datorii la bănci mircea1st mircea1st Buna ziua , Am semnat un precontract si am achitat un avans cash catre vanzatoare. La semnarea contractului ar trebui sa virez banii in contul concubinului ... (vezi toată discuția)