avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilirea filiatiei fata de tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilirea filiatiei fata de tata

buna ziua,
in legatura cu stabilirea filiatiei fata de tata, modificarea registrului...
am o problema, am tata, care este decedat, m-am trezit nu de mult ca in certificatul de nastere nU imi apare trecut tatal deloc, in stabilirea filiatiei tatal ar putea recunoaste asta, dar cum el este decedat nu are cine sa-mi recunoasca.
cu ce actiune in instanta as putea intra pt a rezolva aceasta problema?
sa-mi chem un frate in judecata sa ma recunoasca ca frate?...sau cum as putea proceda sa fie completat in registru numele tatalui meu?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: bobams , utilizator 16:48, 24 Mai 2011
Tatal era casatorit cu mama la data nasterii dvs.?
nu, nu erau casatoriti
lucrez in italia de 21 de ani, si am venit sa scot un duplicat de la certificatul de nastere pt un certificat european, si cand am ajuns in localitatea unde m-am nascut, am aflat ca in registru nu e trecut deloc, doar cu "liniuta" adica tata natural

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea actului de stare civila bobams bobams buna ziua, in legatura cu stabilirea filiatiei fata de tata, completarea registrului... am o problema, am tata, care este decedat, m-am trezit nu de mult ca ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Sunt insarcinata in 6 luni si am aflat ca tatl copilului m-a inseala si este o persoana iresponsabila cu care nu as vrea sa imi petrec restu ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea copilului carmesita carmesita Buna seara, ma numesc carmen si am o curiozitate. Se poate recunoaste un copil fata prezenta si consimtamantul tatalui de recunoastere? (vezi toată discuția)