buna ziua,
as dori si eu sa ma lamuresc in legatura cu urmatorul aspect: am un prieten care vrea sa se asocieze cu mai multe persoane pentru a deschide o afacere. acest prieten a apelat la mine, daca il pot ajuta cu o suma de bani(destul de mare cam 10000 euro), suma de bani pe care as procura-o printr-un credit bancar. aceasta afacere momentan nu este deschisa, nici macar constyructia nu este inceputa. acest prieten mi-a promis, doar verbal, ca ratele pt creditul respectiv le va achita el. as vrea sa stiu eu cum pot fi acoperita, daca pot incheia un contract la notar intre mine si el (ambele persoane fizice) cum ca el se obliga sa achite in data de... a fiecarei luni suma de reprezentand rata sau as putea sa cer sa fiu inclusa in actele firmei respective ca actionar? va rog frumos sa-mi dati un sfat, cum ar trebui sa procedez in acest caz. Va multumesc
Toate sfaturile si informatiile care v-au fost oferite sunt in interesul dvs., dar decizia finala, daca merita sa va asumati acest risc, va apartine in totalitate.
Atunci cantariti bine ce aveti de facut, ganditi-va ce veti face in situatia in care nu o sa plateasca si daca puteti suporta costurile acelui credit vreo 10 ani de acum incolo!
Credit bancar
flavius26
Buna ziua,
Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)