avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte prenatal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte prenatal

Ce acte imi sunt necesare pentru a solicita concediu prenatal si unde trebuie sa depun dosarul?
Cel mai recent răspuns: Diana Ionela Timoscov , Contabil 08:34, 25 Mai 2011
Pentru concediu prenatal se obţine de la medicul de familie un certificat medical cod indemnizaţie 08 care se depune la angajatorul unde lucraţi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu indemnizatia de crestere a copilului Paula-31 Paula-31 medicul de familie mi-a gresit ultima luna de concediu prenatal cu patru zile mai mult si din cauza asta nu pot sa depun dosarul pentru a primi de la stat ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si indemnizatia aferenta concediului crestere copil in cazul cim pe perioada determinata EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna ziua, Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Concediul ubemadi ubemadi Din 14 februarie intru in concediu prenatal...m-ar interesa toti pasii care trebuie urmati pe mai departe,ce acte trebuie sa depun pt acest concediu si pt cel ... (vezi toată discuția)